מצטט מפורום ג'אז ובלוז של תפוז, לכל מי שמעונין:
שלום לכם,
שמי ארז בר נוי, מוזיקאי ג'אז, ומורה במוסדות רבים, בינהם ביה״ס עירוני א קונסרבטוריון שטריקר ביה"ס "תלמה ילין" "רימון" ,ועוד,
בשנה שעברה ערכנו תחרות הרכבים צעירים, על מנת לבחור את ההרכבים המצטיינים, להופיע בבמה המכובדת והיוקרתית של פסטיבל הג'אז ה23 במספר, באילת.
פרויקט זה זכה להצלחה אדירה, מעל ומעבר לכל ציפיותינו, ולפיכך גם השנה תתקים תחרות הרכבים צעירים- לפסטיבל הג'אז ה 24 באילת- 2010.
אני שמח לבשר לכם, רכזי מגמות מוזיקה ברחבי הארץ כי מוניתי לקבץ הרכבי ג'אז מצטיינים מכל הארץ לשם הופעות וחשיפה אדירה על במה מכובדת- בימת הנוער בפסטיבל הג'אז באילת 2010 שיערך באוגוסט הקרוב,
4 הרכבי ג'אז שיבחרו על ידי ועדה מיוחדת יקבלו הסעה, לינה, וכניסה חופשית לכל הופעות הפסטיבל, ובנוסף יופיעו פעמיים ביום: הופעה אחת באתרים שונים , מלונות ובמות בעיר, והופעה אחת בבמה מיוחדת במתחם הפסטיבל, "בימת נוער" תוך חשיפה אדירה לקהל ג'אז עצום,ולמוזיקאים מכל העולם, סה"כ עד שעתיים ביום.
גילאי הנגנים- עד גיל 18 (תיכון-חטיבה עליונה) יחד עם זאת יתקבלו חריגות קלות. נגנים מתחת לגיל 16 יצטרכו להביא טופס אישור הורים.
סוג ההרכבים- הרכבי ג'אז כמובן, גודל ממוצע 6 נגנים להרכב, ווקאלי- בשמחה.
אודישנים:
על ההרכבים להקליט רצוי בוידאו -לא חובה באולפן, 2 קטעים מייצגים בעלי אופי שונה, המבטאים הן נגינת אנסמבל והן אילתור של חברי ההרכב-
דרך משלוח- 2 אפשרויות: 1 אנא שלחו לי קיבצי MP3 מכווצים ככל האפשר למייל שלי- erezb10@gmail.com
2 לינק לקטעים מועלים ליוטיוב- הדרך המועדפת עלי בשל האפשרות לראות את ההרכב שילחו לי לינק לאותו מייל erezb10@gmail.com
בכל הדרכים חובה : למלא את הטופס המצורף עם כל פרטי הנגנים
תאריך סופי בו לא אוכל לקבל יותר הרכבים למיון- 30 לאפריל .2009
לאחר מיון ראשוני זה, יזומנו ההרכבים הבולטים לאודישן חי בארוע יוקרתי ומכובד, בפני מוזיקאים בכירים, לשם בחירת 4 ההרכבים המצטיינים, שישתתפו בפסטיבל הג'אז 2010!!
אענה בשמחה לכל שאלה במייל. erezb10@gmail.com